Image

Beveiliging

Een brandmeldinstallatie detecteert brand door middel van bijvoorbeeld rookmelders. Zodra een rookmelder brand detecteert zal er een alarm afgaan waardoor de interne organisatie gewaarschuwd wordt.

Inbraakbeveiliging wordt verdeeld in een bouwkundig en een elektronisch gedeelte. De elektronische oplossingen zoals inbraakbeveiliging en brandbeveiliging worden door onze medewerkers uitgevoerd.

Camerabewaking installeren wij zowel bij bedrijven als particulieren.
KOEKMAN Telecom & Beveiliging
Image

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging wordt verdeeld in een bouwkundig en een elektronisch gedeelte. De elektronische oplossingen zoals inbraakbeveiliging en brandbeveiliging worden door onze medewerkers uitgevoerd. Voor bouwkundige beveiligingsmaatregelen maken wij gebruik van gecertificeerde bouwbedrijven die werken volgens het “Politie Keurmerk Veilig Wonen“.

Een inbraakbeveiliging zal volgens de geldende NEN en VRKI normen en in overleg met de opdrachtgever worden ingericht zodat alles functioneert volgens zijn/haar wensen.

Onze systemen zijn intelligent en kunnen worden aangesloten op een meldkamer en smartphone. Tevens kan onze technicus de meeste programmeringen online uitvoeren.
Image
Image

Beveiligingscamera's

Camerabewaking installeren wij zowel bij bedrijven als particulieren. Via camera’s kunt u de locatie observeren en monitoren zodat u altijd kunt zien en terugkijken wat er gebeurd is op welk tijdstip.

Onze hoogwaardige systemen hebben een goede prijs / kwaliteit verhouding en bieden voor elke situatie een oplossing. Door een grote variatie aan camera’s is er altijd wel één die voldoet aan de behoeften van de klant.

Toegangscontrole

Via een toegangscontrolesysteem kunt u deuren en ruimten afsluiten zonder sleutels te hoeven uitgeven. Via een zogenaamde tag kan men een deur elektronisch openen. 
De software van de toegangscontrole stelt de opdrachtgever in staat zijn/haar eigen systeem te beheren en te programmeren.

Zo kunt u zelf eenvoudig gebruikers aanmaken of rechten op deuren aanpassen.
Image
Image

Brandbeveiliging

Een brandmeldinstallatie detecteert brand door middel van bijvoorbeeld rookmelders. Zodra een rookmelder brand detecteert zal er een alarm afgaan waardoor de interne organisatie gewaarschuwd wordt.

Tevens worden brandmeldingen en/of storingen doorgemeld naar een Particuliere Meldkamer (PAC) of naar de brandweer (RAC) zodat hulpdiensten gealarmeerd kunnen worden.

Koekman Beveiliging maakt gebruik van hoogwaardige producten.
Op het gebied van brandbeveiliging zullen wij het hele traject voor u oppakken inclusief overleg met het Bevoegd Gezag ( Gemeente / Brandweer ). 
  • Bouwbesluit
  • Programma van Eisen
  • Projectie installatie
  • Installeren
  • Opleveren
  • Certificeren
  • Onderhouden
Vanaf zomer 2022 zijn rookmelders ook verplicht in bestaande woningen !
Image

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Je zoekt naar veiligheid en wil je geen zorgen maken. Bij een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf krijg je vakkundig advies en deskundige aanleg van een alarminstallatie. Bij een VEB Erkende Particuliere Beveiligingsorganisatie (PBO) is de opvolging van alarmmeldingen of het bewaken van eigendommen en/of objecten in vakkundige handen.

Je hoeft zelf niet te onderzoeken of je het juiste beveiligingsadvies hebt ontvangen of dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit en diensten levert. Dat heeft de VEB al gedaan, door de aangesloten leden jaarlijks grondig te inspecteren.

Meer weten over de VEB? Klik hier voor meer informatie.

Referenties

Telecom en beveiliging

Mobiel en kerktelefoon

Image
Prins Mauritslaan 48
3843 AJ Harderwijk
0341 429 577
Image
Smitspol 20
3861 RS Nijkerk
0341 767 272