Image

Beveiliging

Een brandmeldinstallatie detecteert brand door middel van rookmelders, zodat er een alarm afgaat.

De Inbraakbeveiliging zorgt er via melders voor dat er een alarm afgaat wanneer er wordt ingebroken.

Beveiligingscamera’s geven u het beeld van situaties waar u zicht op wilt houden.

Door middel van toegangscontrole zorgt u ervoor dat uw medewerkers alleen toegang hebben tot de ruimten in uw bedrijf waarvoor zij bevoegd zijn.

KOEKMAN Telecom & Beveiliging
Image

Inbraakbeveiliging

De Inbraakbeveiliging zorgt er via melders voor dat er een alarm afgaat wanneer er wordt ingebroken. Onze systemen zijn intelligent en kunnen worden aangesloten op een meldkamer en uw smartphone. Tevens kunnen wij de meeste programmeringen online uitvoeren.

Image
Image

Brandbeveiliging

Een brandmeldinstallatie detecteert brand door middel van rookmelders. Zodra een rookmelder rook detecteert zal er een alarm afgaan.

Tevens worden brandmeldingen en storingen doorgemeld naar een Particuliere Meldkamer (PAC) of naar de brandweer (RAC) zodat hulpdiensten gealarmeerd kunnen worden.

Op het gebied van brandbeveiliging kunnen wij het gehele traject van ontwerp tot realisatie voor u oppakken, inclusief het overleg met de Brandweer en het schrijven van een Programma van Eisen.

Image

Beveiligingscamera's

Camera’s geven u het beeld van situaties waar u zicht op wilt houden. De beelden op uw bedrijf of bij u thuis kunt u life bekijken op uw smartphone. Wanneer de beelden worden opgenomen, kunt u deze terugkijken en indien nodig als bewijs opslaan.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem kunt u deuren openen en op slot doen zonder sleutels te hoeven uitgeven. Via een ‘druppel’ kan een deur elektronisch geopend worden. Via een pc kunt u eenvoudig gebruikers aanmaken en uw eigen systeem beheren.

Image
Image

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Koekman Telecom & Beveiliging is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Hierdoor garanderen wij een vakkundig advies en deskundige aanleg van uw alarminstallatie.

U hoeft zelf niet te onderzoeken of u het juiste beveiligingsadvies hebt ontvangen of dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit en diensten levert. Dat heeft de VEB al gedaan door de aangesloten leden jaarlijks grondig te inspecteren.

Meer weten over de VEB? Klik hier voor meer informatie.

Referenties

Telecom en beveiliging

Mobiel en kerktelefoon

Image
Prins Mauritslaan 48
3843 AJ Harderwijk
0341 429 577
Image
Smitspol 20
3861 RS Nijkerk
0341 767 272