Image

Telefonie

Telefonie kennen we allemaal nog wel van de KPN centrales met vaste en draadloze toestellen. Tegenwoordig maken we geen gebruik meer van telefooncentrales maar worden telefoontoestellen aangesloten op een “cloud“ omgeving waarin de telefonie afgehandeld wordt.
 
Telefoontoestellen hebben alleen nog internet nodig om te kunnen bellen en doorverbinden. Koppelingen met smartphones en bellen via een app op deze telefoons is uiteraard ook mogelijk.

Via een portal op het internet krijgt u als gebruiker toegang om de meeste aanpassingen zelf te kunnen programmeren.

Doordat we zelf de telefonie beheren kunnen wij direct inloggen bij de provider en zo aanpassingen en storingen oplossen.
Image
Image

Vaste telefonie

De telefoon is nog steeds het hart van uw organisatie en geleidt het dagelijkse telefoonverkeer. Door de snelle ontwikkelingen in de communicatie is het steeds lastiger te bepalen welk communicatiemiddel voor de organisatie het beste aansluit op de werkzaamheden.

Indien uw organisatie veel eisen stelt aan de communicatie en diverse apparaten en software applicaties wilt koppelen dan is een telefooncentrale nog steeds een goede oplossing. De telefooncentrales van deze tijd zijn Hybride waardoor de oude en de nieuwe wereld gekoppeld kunnen worden.

U kunt nog gebruik maken van vaste toestellen en daarnaast u buitendienst via softphone of smartphone bereiken. Koppelingen met Outlook en CRM pakketten zijn eenvoudig te realiseren.

KOEKMAN Telecom & Beveiliging

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is een breed en vaak onoverzichtelijk gebied. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe vervelend een zoektocht naar de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf kan zijn. Providers zorgen vaak voor complexiteit waardoor een goede keuze bemoeilijkt wordt.

Wij willen voorkomen dat u kiest voor een abonnement waarvan de consequenties niet helder zijn. Daarom inventariseren wij bij Koekman Mobiel in een goed gesprek eerst exact de wensen van onze klanten. Dit leidt tot een weloverwogen aanbod dat duidelijk is en op maat gesneden. Hierin wordt uiteraard ook het huidige en te verwachten belgedrag mee gewogen.

KOEKMAN Mobiel & Kerktelefonie
Image
Image

Kerktelefonie

Veel kerken maken gebruik van kerktelefonie via de diensten van Kerkdienstgemist.nl of sIKN. Om thuis te kunnen luisteren is een goede verbinding nodig. Daar komen wij in beeld. Wij kunnen namelijk een eenvoudige en voordelige verbinding leveren bij de luisteraar thuis. Gaat iemand tijdelijk naar een ziekenhuis of verpleeghuis? Ons systeem kan mee verhuizen naar iedere locatie. 

Beheerders komen vaak problemen tegen waarbij de verbinding niet goed werkt of dat een vaste internetaansluiting ontbreekt. Met onze veel toegepaste oplossing heeft u geen gedoe meer met de vaste lijn of een dure internetaansluiting. Koppel ons systeem aan de KWR of Lukas ontvanger en klaar is de verbinding. 
Andere toepassingen van deze oplossing: streaming vanuit de kerk (als de eigen internetverbinding langzaam is of ontbreekt), KerkTV en kerktelefoon in combinatie met een vast telefoonnummer.
KOEKMAN Mobiel & Kerktelefonie

Data-netwerken

Computernetwerken zijn universeel te gebruiken voor computers, printers, wifi, telefonie en noem maar op. Tegenwoordig heeft bijna elk systeem of installatie wel een internet aansluiting nodig.

Deze UTP / FTP bekabeling maar ook glasvezel worden door ons aangelegd en afgemonteerd. Indien gewenst kan een netwerk gecertificeerd worden.
KOEKMAN Telecom & Beveiliging
Image

Telecom en beveiliging

Mobiel en kerktelefoon

Image
Prins Mauritslaan 48
3843 AJ Harderwijk
0341 429 577
Image
Smitspol 20
3861 RS Nijkerk
0341 767 272