Image

Telefonie

Telefonie kennen we allemaal nog wel van de KPN centrales met vaste en draadloze toestellen. Tegenwoordig maken we geen gebruik meer van telefooncentrales maar worden telefoontoestellen aangesloten op een cloud omgeving waarin de telefonie geregeld wordt.
 
Telefoontoestellen hebben alleen nog internet nodig om te kunnen bellen. Koppelingen met smartphones is uiteraard ook mogelijk.

Via een portal op het internet krijgt u als gebruiker toegang om de meeste aanpassingen zelf te kunnen maken. Uiteraard kunnen wij dit ook snel online voor u regelen als dat gewenst is.
Image
Image

Vaste telefonie

Communicatie via telefonie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. De snelle technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Graag adviseren wij u wat de beste VoIP-oplossing is voor uw organisatie.

KOEKMAN Telecom & Beveiliging

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is een breed en vaak onoverzichtelijk gebied. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe vervelend een zoektocht naar de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf kan zijn. Providers zorgen vaak voor complexiteit waardoor een goede keuze bemoeilijkt wordt.

Wij willen voorkomen dat u kiest voor een abonnement waarvan de consequenties niet helder zijn. Daarom inventariseren wij bij Koekman Mobiel in een goed gesprek eerst exact de wensen van onze klanten. Dit leidt tot een weloverwogen aanbod dat duidelijk is en op maat gesneden. Hierin wordt uiteraard ook het huidige en te verwachten belgedrag mee gewogen.

KOEKMAN Mobiel & Kerktelefonie
Image
Image

Kerktelefonie

Veel kerken maken gebruik van kerktelefonie via de diensten van Kerkdienstgemist.nl of sIKN. Om thuis te kunnen luisteren is een goede verbinding nodig. Daar komen wij in beeld. Wij kunnen namelijk een eenvoudige en voordelige verbinding leveren bij de luisteraar thuis. Gaat iemand tijdelijk naar een ziekenhuis of verpleeghuis? Ons systeem kan mee verhuizen naar iedere locatie. 

Beheerders komen vaak problemen tegen waarbij de verbinding niet goed werkt of dat een vaste internetaansluiting ontbreekt. Met onze veel toegepaste oplossing heeft u geen gedoe meer met de vaste lijn of een dure internetaansluiting. Koppel ons systeem aan de KWR of Lukas ontvanger en klaar is de verbinding. 
Andere toepassingen van deze oplossing: streaming vanuit de kerk (als de eigen internetverbinding langzaam is of ontbreekt), KerkTV en kerktelefoon in combinatie met een vast telefoonnummer.
KOEKMAN Mobiel & Kerktelefonie

Data-netwerken

Datanetwerken zijn universeel te gebruiken voor o.a. computers, printers, WiFi en telefonie. Tegenwoordig heeft bijna elk technisch systeem wel een internetaansluiting nodig.

Data- en ook glasvezelbekabeling kunnen wij voor u aanleggen en afmonteren. Indien gewenst kan het datanetwerk gecertificeerd worden.

KOEKMAN Telecom & Beveiliging
Image

Telecom en beveiliging

Mobiel en kerktelefoon

Image
Prins Mauritslaan 48
3843 AJ Harderwijk
0341 429 577
Image
Smitspol 20
3861 RS Nijkerk
0341 767 272